Campingvogn & Fortelt

Fantastisk afslutning på højsæsonen, og masser af sol

Artikel foto: Fastliggere helt oppe på toppen (fra søndag, hvor det var overskyet)

Søndag 2 august 2020 var officielt den sidste dag af højsæsonen, industriferie, og bare ferie for rigtigt mange Danskere, og dagen hvor efterårsperioden mere eller mindre træder i kraft på campingpladsen. Uofficielt så er det først den 18 august 2020 at højsæsonen stopper på Fårup Sø Camping, for de har stadig masser af aktiviteter til børnene på pladsen, da de stadig har skoleferie.

Denne sidste weekend af højsæsonen viste sig fra den gode side, da der var godt med sol fredag og lørdag, og det var virkelig en god stemning oppe på toppen af pladsen, hvor mange fastliggere også holder til og mine naboer (artikel foto) kan ikke være bedre, for de er super hyggelige, og fester ikke fra morgen til aften, så man kan slappe af, selvom man har det sjovt med sine gæster.

Artikel foto: Hyggelige Sønderjyder på vej hjem

Denne sidste weekend af højsæsonen havde et dejligt frisk pust af en flok sønderjyder (formoder vi, de var) der gav en festlig stemning, og masser af højt humør fra morgen til aften, og det var på en måde trist af flokken smuttede hjem søndag eftermiddag, for her blev der stille.

Roen er også dejlig, men når der kommer en flok humørspredere til, som dem her, så bliver der bare ekstra stille, men mon ikke der kommer nogle nye til, eller de kommer igen i 2021.

Artikel foto: Suger de sidste timer ud af højsæsonen

Søndag eftermiddag sad vi alle på stribe udenfor oppe på toppen, og sugede de sidste par timer ud af højsæsonen, med håbet om det måske kommer lidt mere af det gode vejr, og det kan vi da allerede nu afsløre at der kommer allerede næste weekend, og endda en del varmere end denne weekend frem mod august 2020, for de lover helt op til 30 grader, så det glæder vi os til.

Som man nok kan se på billederne der er taget søndag eftermiddag, så var der knap så meget sol på pladsen, men den kiggede da frem, fra tid til anden, og det var stadig lunt.

Nu er der blot 6 uger tilbage af årets campingsæson 2020, ja tiden flyver bare…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close