Nyheder

Family Camping Jelling er endt ud med et stort mudderhul

Artikel foto: Family Camping Jelling

Jeg var mandag 24 februar 2020 en smut omkring Jelling området, for at se hvordan de har klaret sig, eftersom der er kommet rigtigt meget vand de sidste mange måneder, og nogle er godt nok hårdt ramt. Oppe i kanten af Jelling by, ved festival pladsen, der ligger Family Camping Jelling, og her kan man se at der er kommet meget vand, for de har desværre valgt at grave en masse af de store træer op, hele vejen langt hegnet, og det er altså endte med et stort mudderhul, der kræver en del tørvejr.

Det skulle naturligvis begynde med at regne, da jeg kom forbi, så det er begrænset hvad jeg har af billeder derfra, men alle ved jo at når man graver, og at der så kommer så meget vandt, så er det en ret skidt kombination, også selvom de har lerjord på grunden.

Det hele trænger til tørvejr og ikke mindst luft, for der er mange timers arbejde tilbage på denne by campingplads, hvis de skal have en chance her ved sæson åbningen.

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close