Camping Tips

Fårup Sø Kiosk udlejer både og vandcykler til små penge

Artikel foto: Både/Joller Fårup Sø

Er man i Jelling eller bosat på en af byens campingpladser, så har man mulighed for at komme helt ud på Fårup Sø, hvis man altså ikke har sin egen båd, og tilladelse til at søsætte den fra Fårup Sø Camping, som er det eneste sted, man kan dette (med egen båd). Fårup Sø Kiosk tilbyder leje af både (joller) med årer, og her kan man smide sin egen elmotor på, hvis man har sådan en, hvilket jeg har set flere fiskere benytte sig af, når de skal ud og jagte store fisk på Fårup Sø.

Artikel foto: Kig udover Fårup Sø

Udover både/joller, så kan man også leje en vandcykel, og det er som regel god underholdning, mens man kan nyde den flotte natur og dyreliv, som Fårup Sø har at byde på. Priserne er til at komme over, da man kan leje en båd/jolle for 45kr i timen (voksne) og 35kr (børn), og hvis man har mod på en hel dag (8 timer) så kan 2 voksne slippe afsted med 260kr, og 3 voksne 360kr. Hvis man nu mere er til at bruge benene på vandcyklen så koster det 50kr for 30 minutter. Kilde: Prislisten ved Fårup Sø Kiosk

Nu er det ikke kun turisterne i området der kommer på besøg hos Fårup Sø Kiosk, for mange fra Vejle og omegn kommer også forbi, i sær om sommeren, men det er nu mere for at købe sig en af de mange store is, som de også kan tilbyde, og dem kan jeg bestemt sige god for.

Her finder du Fårup Sø Kiosk

Fårupvej 46, 7300 Jelling


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close