Campingvogn & Fortelt

Fårup Sø Camping´s 17. Sommer, i unik natur med plads til alle

Artikel foto: Albert og Camilla Albring

Jeg har denne tirsdag 23 juni 2020 brugt noget af min eftermiddag i selskab med Fårup Sø Camping ejeren Albert Albring, og datteren Camilla Albring (artikel foto) for at høre lidt ind til det at drive sådan et sted. Far, kæreste, tre døtre, og yderligere personale er med til at holde hjulene kørende, så gæsterne kan få den bedst mulige oplevelse, når de bor på Fårup Sø Camping.

Udover far Albert og hans kæreste Valtraute, der bor på campingpladsen, er alle tre døtre Annemette, Camilla og Pernille Albring også at finde her på pladsen, og denne eftermiddag har jeg snakket lidt med Camilla, da hun har en lederrolle her på Fårup Sø Camping.

Alle tre døtre er vokset op på Fårup Sø Camping, efter de kom hertil fra Holland, men de kan ikke huske så pokkers meget fra denne tid, da de ikke var så gamle.

Artikel foto: Udsigt over vindstille Fårup Sø

Det har været en anderledes måde at vokse op på, mindes Camilla, da jeg spørger ind til det at skulle have vennerne på besøg i barndommen, men de havde jo et af de fedeste steder med Fårup Sø, Pool, Legepladser og masser af natur, så vennerne kunne heldigvis komme til dem. Farmand Albert har fortalt mange sjove historier om de tre tøser, som lavede en masse “drengestreger”, så de har bestemt ikke kedet sig her på campingpladsen, men på samme tid er der også kommet en hvis mængde viden og ansvar ind i takt med opvæksten, og det kan man også se i dag.

Camilla er ordensmenneske, og kan godt lide at tingene er klaret inden man tager hjem, og den rolle har hun taget til sig, og dermed også blevet den person som er billedet udadtil i receptionen, mange gange, når kan ankommer til Fårup Sø Camping. Lederollen tiltaler Camilla og i denne forbindelse står hun også for butikken, personale, vagter og meget mere, og det fungerer rigtigt godt sammen med både sine søstre og det ansatte personale der naturligvis også giver deres med i hverdagen.

Artikel foto: Albert og Camilla Albring i Receptionen

Men som det ser ud lige nu, så er det ikke den vej Camilla vil gå, for til februar 2021, så rykker hun teltpælene op, og flytter til Aarhus i mindst 3,5år for at studere som sygeplejerske. Det er sundt at komme ud at opleve noget andet, i sær i den alder som hun har, men når det er sagt, så forlader hun bestemt ikke Fårup Sø Camping fra den ene dag til den anden, for mange af rollerne kan hun jo tage med sig til Aarhus og klare derfra, online. Camilla slår fast at hun kommer “hjem” til pladsen fra tid til anden, så hun vil ikke forsvinde helt, da der jo også skal tjenes lidt penge, ved siden af S.Uén.

Jeg spurgte Camilla Albring om hvad hun gerne ville fremhæve her på Fårup Sø Camping, og der kunne man hurtigt forstå at naturen (der var en af tingene) stod hende nært, for området var jo ret unikt, og mange af gæsterne kommer også gerne hertil, for at opleve området.

Artikel foto: Jelling Orm i Fårup Sø

Næstefter naturen, så ville hun meget gerne fremhæve deres pool og spa område, som jo står som nyt, og er et populært samlingssted for gæsterne på campingpladsen, i forbindelse med aktiviteter og ikke mindst deres pool-party der ofte afholdes om sommeren, men lige i denne tid er en smule vanskelig med Covid-19, men mon ikke der kommer en løsning inden sommeren er ovre.

Tak til Camilla for at sætte tid af til mig, og mit nysgerrige væsen, det var hyggeligt at høre lidt om pladsen, og lur mig om der ikke kommer lidt mere i tidens løb.

Personligt (som Campisten.com nu engang er) kan jeg kun anbefale Fårup Sø Camping, for jeg har ikke oplevet mange steder (på campingpladser) at ejeren og personalet er så venlige og snakkesaglige som her. Fårup Sø Camping har plads til alle, unge som gamle, friske og knap så friske, for det kan man altså hurtigt fornemme, og jeg føler at pladsens andre gæster, også er gode til at opfange dette, og vigtigst af alt forholde sig til dette, og dermed samlet give en god oplevelse.

Du kan læse mere om Fårup Sø Camping på deres hjemmeside her


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close