Nyheder

Fårup Sø Camping ved Jelling, vender tilbage 27 marts 2020

Artikel foto: Indkørslen ved Fårup Sø Camping

Lige nu og her (uge 42) i 2019 er campingpladsen lukket ved Fårup Sø Camping, hvor enkelte campister (de friske) har adgang til pladsen og deres højtelskede vogne. Men Fårup Sø Camping åbner snart op for dig også, og vender friske og veludhvilet tilbage 28 marts 2020. Men du kan allerede nu søge efter den plads, som du måske ønsker at have, eller høre om er ledig, for pladsen har rigtigt mange faste campister.

Artikel foto: Fårup Sø Camping

Hvis du er træt af at flytte din campingvogn hele tiden, så har de også en løsning til dette, hos Fårup Sø Camping. Det er muligt at booke efterårspladser, sommerpladser, forårspladser og ikke mindst helårs. Dette og meget mere finde du på deres hjemmeside fscamp.dk

Kilde: Fårup Sø Camping´s hjemmeside.

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close