Nyheder

Fårup Sø Camping Ved Jelling er blevet sat til salg i oktober

Artikel foto: Fårup Sø Camping Reception

Tilbage i september måned 2020 der døde ejeren af Fårup Sø Camping, Albert Albring efter kort tids sygdom, hvilket var noget af et slag for rigtigt mange mennesker i lille Danmark, og ikke mindst for pladsen beboere, og familien. Jeg fik sagt et sidste farvel til Albert i Vor Frelsers Kirke i Vejle, hvor der var bisættelse lørdag 19 september 2020, og her var der naturligvis mødt mange op, for at tage afsked med campingchefen, som nogle havde kendt i over 17år, som de har haft pladsen.

Nu er Fårup Sø Camping altså blevet sat til salg, og det fandt jeg først ud af her for en dag siden, lidt tilfældigt på facebook, og den har så altså været offentligt til salg i over en måned (omkring 4 oktober 2020) og det kom lidt som en overraskelse for mig, men familien skal vel også videre, nu da de ikke selv kan drive pladsen videre.

Artikel foto: Udsigt over vindstille Fårup Sø
Artikel foto: View over Fårup Sø Camping

Opslaget på facebook kom pludselig til mig, fra siden campingpladsbørsen, og herunder kan du se hvad der er skrevet om Fårup Sø Camping ved Jelling, der er til salg.

Fårup Sø Camping kan købes nu
Beliggende 2,5 km fra Jelling By.
Pladsen er på 7,4 ha., 300 pladser, 18 hytter og 1 mobilhome.
God privatbolig på hele 213 m2.
For at købe denne perle kræves en egenkapital på min. 3 mio kr.

Du kan se salgsopstillingen på siden her


Det har været de bedste 1,5 til 2år jeg fik med min lille campingvogn, og det har været en fornøjelse at blive taget så godt i mod af pladsen andre beboere. Jeg har virkelig haft nogle gode naboer på denne campingplads, og så er der bare alt den flotte natur i området, som man bør opleve.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close