Nyheder

Fårup Sø Camping har meget at byde på, også for børnefamilier

Artikel foto: Udsigt fra fællesområdet på Fårup Sø Camping 2020

Fårup Sø Camping ved Jelling ligger i et super naturskønt område, hvor man virkelige kan opleve mange ting, også selvom man ikke er på campingpladsen.

Lige her i disse Corona-tider, så sætter det naturligvis sine begrænsninger ved deres swimmingpool, hvor der normalt er mange børn, men også de vokse, for lidt vandhund har vi vel alle gemt i os.

Artikel foto: Udsigt over Fårup Sø Camping

Selvom fællesområderne er lukket af på campingpladsen, så er der meget andet man kan lave i området, hvor man kan gå lange ture og få frisk luft eller spille nogle spil udenfor såsom stangtennis der desværre er noget overset her i den nyere tid, men sådan skifter det jo.

Artikel foto: Udsigt over Fårup Sø Camping

Der er rigtige mange fiskemuligheder lige ved Fårup Sø Camping både ved søen, og ved Jelling Put and Take søen lige ved siden af, men der er en masse andet fiskevand som man kan besøge hvis man kører i bil. Hvis man nu ikke har en campingvogn, så kan man leje et villatelt eller en af de mange hytter som der er på pladsen, og det er altså sundt at komme ud at opleve lidt andet og få et bræk i hverdagen. Du kan læse mere om mulighederne på hjemmesiden fscamp.dk

Information om Coronavirus Covid-19 på Fårup Sø Camping: Læs her


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close