Nyheder

Fårup Sø Camping har indtil videre haft en rigtig god sæson

Artikel foto: Camilla Albring, Fårup Sø Camping

Jeg fangede Camilla Albring fra Fårup Sø Camping (artikel foto) og spurgte hende lidt om hvordan deres sæson har været trods omstændighederne, med coronavirus covid-19, der har hærget i hele verdenen, nu da der ikke har været så mange udlændinge på pladsen, i starten i hvert fald.

Camilla fortæller at de rent faktisk har haft en rigtig god sæson indtil videre, altså efter de lige kom ordentlig i gang, men den bliver ikke lige så god som sidste år, men de er faktisk tæt derpå, på trods af at de ikke har haft Jelling Festival med indover som vanligt. Der har været rigtigt mange gæster på Fårup Sø Camping, i telte, campingvogne og ikke mindst deres hytter der kan lejes, og de har været super populære i højsæsonen, og det er der faktisk stadigvæk på trods af vi er i efterårs sæsonen.

Artikel foto: Udsigt over Fårup Sø Camping, fredag morgen 7-8-2020

Sommeren er tilbage i Danmark denne fredag 7 august 2020, og der er stadig mange gæster på Fårup Sø Camping, hvor alle deres hytter er udlejet, og har været det hele ugen, frem mod det pludselige sommervejr, med op til 30c i store dele af Danmark, de kommende 10-12 dage.

Fårup Sø Camping har plads til 300 campingvogne, og i skrivende stund er der faktisk 132 på besøg, og der bliver ved med at dukke gæster op, der gerne vil have en plads. Denne weekend, hvor jeg er på pladsen, er der kommet en del Hollændere, både i telt og med campingvogn, men knap så mange Tyskere lige for tiden, men de suser jo også en del omkring, når de besøger Danmark.

Mon ikke de kommende uge med det flotte vejr, trækker lidt flere til…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close