Nyheder

Fårup Sø Camping frisket op efter en festlig Pinse 2020

Artikel foto: Pladserne er klippet

Det har været en vanvittige festlig Pinse 2020 på Fårup Sø Camping, med helt vildt lækkert vejr, og ikke mindst rigtigt mange gæster på campingpladsen. De seneste par dage er blevet brugt til at få det hele frisket op til nye som gamle (fastliggere) vender tilbage på pladsen, og det bliver sikkert snart igen. Der er jo hele tiden nogle der kommer og går, så i sommerperioden er der stort set liv hele tiden, men nogle dage er der også stille, men det er jo også rart, så man kan slappe lidt ekstra af.

Artikel foto: Pladserne er klippet
Artikel foto: Pladserne er klippet
Artikel foto: Pladserne er klippet

Jeg fik tidligere at vide, at det tager omkring fire dage at komme over hele campingpladsen med deres plæneklipper, og de har knoklet på de seneste dage, som du kan se på billederne her i artiklen, der dog primært er oppe fra den øverste del at Fårup Sø Camping.

Det er altså rart at komme tilbage til en campingplads, hvor det hele ikke sejler og roder, men at så snart “festen” er overstået, så bliver der også ryddet op, og gjort klar til nye gæster.

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close