Nyheder

Fårup Sø Camping er proppet med campingvogne i maj 2020

Artikel foto: Fårup Sø Camping, nede ved vandet

Som det ser ud i skrivende stund her 22 maj 2020, så er der ikke nogen synlig coronakrise på Fårup Sø Camping, hvor der virkelig kom mange campister til, frem mod Kristi Himmelfartsdag. Som du kan se på artikle foto herover, så er der proppet med campingvogne, og det er pladserne nede ved Fårup Sø, og de ligger rigtigt tæt, og nogle lidt på tværs, for at klemme sig ind.

Artikel foto: View over Fårup Sø Camping

Nogle syntes det er livet, men igen, jeg syntes godt nok de ligger tæt 🙂 men der var en super god stemning, da jeg gik igennem derned torsdag sidst på eftermiddagen. Fårup Sø Camping summer af liv, og der er virkelig kommet mange gæster til, også langt flere end jeg lige regnede med. Det er ikke bare nede ved søen af de mange campister er samlet, også oppe på det øverste (mellemste) område ved den nye toiletbygning, på “gaderne” er der proppet med vogne, og glade Danskere.

Artikel foto: View over Fårup Sø Camping

Det er faktisk kun helt oppe på toppen af Fårup Sø Camping, er der er flere ledige pladser, men så er der lidt mere ro til os gamle tosser, der gerne vil have kaffen i fred 🙂

Det er fedt at se, at så mange Danskere trods alt er kommet afsted, og ikke mindst støtter op, der hvor de gerne vil, og krisen kradser ikke lige nu på Fårup Sø Camping, heldigvis.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close