Campingvogn & Fortelt

Endelig blev det tid til lidt camping frem mod godt vejr

Artikel foto: Udsigten over Fårup Sø

Da jeg havde et par møder i Vejle denne onsdag 20 maj 2020, så havde jeg besluttet mig for hjemmefra, at nu var det altså blevet tid til at komme lidt afsted i campingvognen, og nyde det gode vejr, som de lover i Danmark det meste af tiden, hertil Kristi himmelfartsdag, hvor mange også holder fri om fredagen, og dermed har en forlænget weekend.

Nu er det jo lidt specielle tider her i Danmark med Coronavirus Covid-19, men det holder nu ikke Danskerne fra at tage på camping, da der mindst er kommet 20 nye på pladsen, bare denne onsdag og lejrchefen fortæller også med et glimt i øjet, at der kommer endnu flere torsdag.

Det er blevet meget populært at komme på camping igen, både i campingvogn, nye som gamle, store som små, eller endda bare i telt, som også virker ret hyggeligt.

Artikel foto: Rugbrødsmadder og Cocio

Efter endt arbejde, så blev det til et rugbrødsmadder (måske den lidt kedelige version) og så en lille Cocio Classic på dåse, inden det blev til en dejlig lang lur i stilheden, der er på campingpladsen, selvom der er kommet en del nye til, som smutter igen i den kommende uge.

Det har været super godt vejr denne onsdag, men de snakker om endnu varmere vejr i morgen torsdag, så det bliver dejligt at kan sidde og nyde det her på campingpladsen, selvom der lige skal arbejdes en lille smule som vanligt, men det tager jeg gerne med, her midt i naturen.

Der er også planlagt et par oplevelser de kommende dage, så det kan du naturligvis også læse om her på Campisten, når jeg har fået sundet mig lidt.

God Kristi himmelfartsdags(ferie) til jer.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close