Campingvogn & Fortelt

En fredag aften på Fårup Sø Camping, sidst i april 2020

Artikel foto: Udsigten over Fårup Sø

Det er blevet fredag og weekenden er så småt kommet i gang her i lille Danmark, der stadig er plaget af den den dumme Coronavirus Covid-19. Der er kommet en del nye og “gamle fastliggere” til på Fårup Sø Camping, men mon ikke der også er kommet nogle til på deres tilbud med forårspladser, hvilket er lidt svært at holde styr på, da campingpladsen trods alt er temmelig stor, og jeg kun har været her en halv sæson i 2019.

Der er i hvert fald kommet en del til herude, og nogle af dem kender jeg også fra den første sæson, og det er nogle af fastliggerne der har en helårs plads, (eller som er her længe) lige som mig, så det er ret hyggeligt at kunne hilse på dem igen, selvom vi skal holde afstand.

Artikel foto: Fårup Sø Camping, april 2020

Og det med at holde afstand, det er de gode til her på Fårup Sø Camping, for det er meget små “grupper” på 3-4 mennesker der går en tur med hunden og får lidt frisk luft. TV-stuen m.v er lukket af indtil videre, så hvis man skal “mødes” så er det når man skal i bad eller på toilet, altså lige sige hej til hinanden, for der er ikke det der “samlingspunkt” som når man sidder ved bålet og laver snobrød.

Folk hilser som altid pænt på hinanden, og hvis en nyser en gang eller to, eller man lige hoster (måske for meget tobaksrøg) så er der ingen som farer sammen i panik. Det hele er nede på jorden, men gæsterne har naturligvis også respekt for Covid-19, og holder afstand, men der ingen panik.

Artikel foto: Afslapning i campingvognen

Hvad laver man så i en campingvogn, sådan en fredag aften… Tjooe jeg sidder og får en hyggeøl (eller tre) og nyder stilheden, og hopper nogle gange over på sengen og slapper lidt af, mens jeg hører på blæsten, der kommer susende fra vest.. det er sgu ret befriende (undskyld sproget)..

Hvad skal der så ske resten af weekenden? Ja følg med i morgen, og se hvad jeg finder på.

God weekend.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close