Nyheder

Ekstremt og voldsomt vejr ramte Jylland onsdag 3-6-2020

Artikel foto: Hagl ved Lind, Herning

Denne torsdag morgen føler jeg, at jeg var lidt heldig, at jeg kom ned og fik slået mit græs ved og omkring campingvognen, for vejret senere på dagen, skulle vise sig at stikke helt af i Jylland. Sidst på eftermiddagen trak der nogle meget voldsomme byger op igennem Vest/Central Jylland og ved Herning gik det helt amok, i sær ved Lind, hvor Camping-Specialisten tidligere havde hjemme.

Artikel foto: Screenshot DMI.dk 3 juni 2020

Nogle gange kan man opleve kraftige haglbyger når der også kommer regn og torden, men det er første gang nogensinde, at jeg har set så vilde byger med Hagl, hvor der efterfølgende nærmest var snedriver bagefter, og så var der altså stadig omkring 20 grader og lunt!!

Her kan du se nogle af de billeder jeg nåede, kort efter en af bygerne.

Artikel foto: Sne på det gamle Camping-Specialisten 3 juni 2020
Artikel foto: Hagl 3 juni 2020
Artikel foto: Hagl 3 juni 2020
Artikel foto: Hagl 3 juni 2020

Om dette uvejr også ramte Fårup Sø Camping, Jelling eller dette område, det ved jeg faktisk ikke endnu, men der var i hvert fald uvejr omkring Billund, men igen var ret lokalt.

Det er godt nok et mærkeligt vejr, man kan opleve nogle gang her i Danmark.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close