Campingvogn & Fortelt

Drømmen om vintercamping 2019 ødelagt af indbrudstyve

Artikel foto: Vognen der pakkes sammen

Store dele af Danmark har været plaget af indbrud, og personer der ikke kan se forskel på mit og dit, og desværre gik dette også udover os på Fårup Sø Camping her i efterårsferien 2019. Ikke nok med at de var igennem alle vognene og brække gaskasserne op, og stjal vores gas, så har min vogn desværre også haft en skruetrækker i døren, så den gaber, og vognen ikke kan holde varmen.

Derfor måtte jeg tage den dødkedelige beslutning om at trække vognen hjem igen denne søndag 20 oktober 2019, så jeg kan få skaderne lavet. Der er et lille håb om jeg kan nå at få vognen tilbage her i 2019, og dermed også kan leve drømmen ud, med en omgang vintercamping, så jeg fik det hele med, men nu blev rom jo heller ikke bygget på EN dag.

Artikel foto: Udsigten til Fårup Sø fra campingpladsen

Der er jo på ingen måder campingpladsens skyld at nogle langfingrede banditter ikke kan kende forskel på dit og mit, og vi kan da sige vi er sluppet nådigt i forhold til mange andre. Uanset hvad, så vender jeg tilbage på pladsen, men om det bliver her i 2019, eller i startsæson 2020 (28 marts) det ved jeg af gode grunde ikke endnu, for selvom der findes disse sølle mennesker derude, så får det altså ikke os til at blive væk.

Jeg havde nu glædet mig til vinteren, men mon ikke den også kommer tilbage..

Jeg har samlet en del materiale henover sommeren, og det vil jeg så se om jeg ikke kan få online også, inden vi vender tilbage på Fårup Sø Camping, til nye oplevelser…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close