Campingvogn & Fortelt

Det vilde Danske campingvejr fortsætter den kommende uge

Artikel foto: Skyggemand

Jeg skal da lige love for at campisterne var glade for dette varme sommervejr, der har ramt lille Danmark her i august måned 2020, og de havde svært ved at få armene ned, ja og dog, for mandag så var det altså hverdag igen, og arbejdet kaldte, for mange af pladsens gæster.

Det har altså også været nogle fede dage, hvor jeg er blevet bedre til at nyde solen, selvom jeg syntes det lige er en anelse i overkanten med de der +30c udenfor i solen, og mellem 40 og 50c i forteltet, hvor luften bare står helt stille, og man sveder helt vildt, uden at bevæge sig.

Og det fortsætter… Ja det fortsætte faktisk hele den kommende uge 33, hvor det dog kan falde lidt sidste på ugen med mulighed for lidt regnbyger, men så vende tilbage igen. Altså jeg klager ikke hvis vi kommer ned på omkring 25 grader, for så kan man nemlig lave noget også.

Mon ikke der er mange campister der nyder dette, specielt her de sidste 5-6 uger af sæsonen 2020, der jo desværre er ved at slutte, men sikke en afslutning.

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close