Campingvogn & Fortelt

Det må have været skybrud fredag aften, med alt det vand

Artikel foto: Blank vand foran forteltet

Sikke en start på weekenden, siger jeg bare. Fredag 28 august 2020, først på aftenen der kom der for alvor regnvejr indover Jelling/Fårup Sø, men det havde de jo også lovet. Jeg havde lige spist min aftensmad, og så begyndte det ellers bare at regne, og man kunne se blankt vand rundt omkring på campingpladsen, og så larmede det helt vildt på forteltet, så der kom vand.

Regnen, som jeg formoder var skybrud, blev ved i over en time, og lige så hurtigt som det startede, lige så hurtigt var det overstået, og man kunne se campisterne pible ud af vognene, og forteltene, da der stod vand under presenningen eller hvad de nu eller har i deres forteltet, og lige her er jeg ekstra glad for at have mit opbyggede gulv i træ, i forteltet, for her løber vandet indunder gulvet, og jeg kan gå rundt uden at mine ting, eller mine strømper bliver våde, og det er en super rar ting.

Artikel foto: Der kom meget vand
Artikel foto: Blankt vand udenfor forteltet..

Da regnen var overstået, så skulle jeg naturligvis lige ud og kigge, og så stod jeg ellers bare i blankt vand, lige udenfor forteltet, som du kan se mig i mine klipklappere på artikel billedet. Det er ret underligt, for der stod blankt vand flere steder, heroppe på toppen, og på grusvejen, for det hælder ned mod mit fortelt, så ja der er kommet meget vand (igen) her i området, og er lidt specielt.

Her lidt efter 21:00, så er der nogenlunde stille, altså det regner ikke lige nu, men der står stadigvæk meget vand udenfor, og der går nu nok lidt tid inden det trækker ned i jorden.

Om der kommer mere vand i aften, eller i nat, ja det får vi jo at se…

God weekend.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close