Campingvogn & Fortelt

Det løber koldt ned af ryggen på en, når snippen knækker…!!

Artikel foto: Toilet snippen knækker

Jeg har tidligere været omkring den der følelse når man finder denne toiletpapir løsning på toilettet, på campingpladsen eller et helt andet sted. Følelsen af om papiret nu også kommer ud, så snart man trækker i det, eller om det knækker og bliver INDE i plasticrullen..!

Det skete tidligt denne morgen, og det løb koldt ned af ryggen på mig, for klarede man den, eller skulle man til at tage chancen og krabbe rundt i toiletbygningen, med bukserne nede om anklerne, med frygt for at rende ind i en gæst fra campingpladsen, der også skulle tidligt på toilet..

Artikel foto: Minde fra papiroplevelsen…

Af instinkt så skal der “samles sammen” og så skulle der altså bare “sikres” parpir på en nænsom måde, for man skal ikke tage chancen, med risiko for at den anden snippe også knækker, for så har man virkelig fået rodet sig ud i problemer tidligt om morgenen, på sit toiletbesøg..

Oplevelsen sidder dybt i mig 😀 og jeg er begyndt at kigge rullerne efter, og tjekke op på papiret inden man får sat sig alt for godt til rette på toilettet, for jeg skal ikke være “ham der” ,der krabbede rundt med bukserne nede om anklerne, på campingpladsens toilet… 🙂

Et af livets glæder ved at være campist…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close