Campingvogn & Fortelt

Det Danske sommervejr skifter igen til kedeligt og køligt vejr

Artikel foto: Billede fra campingvognen over Fårup Sø

Det Danske sommervejr har godt nok skiftet noget her i 2020, men det er jo slet ikke unormalt at vi har nogle underlige somre her i lille Danmark, hvor det er sjældent at vi har mange uger i træk med høj sol og varme. Der har heldigvis været nogle gode uger her i 2020, hvor også industriferien har budt på okay vejr til landets mange sommergæster, der har nydt årets ferie på Dansk grund.

Udmiddelbart har jeg ikke mærket til et “boom” af feriegæster hvor jeg har været, men jeg vil nu nok sige at der har været et mere bredere publikum end, dem man normalt møder på en campingplads, eller i hvert fald af hvad jeg mødte i min første sommersæson tilbage i 2019.

Artikel foto: Mågerne hygger på marken

Nu er industriferien snart slut (ugerne 29,30 og 31) her i 2020, men der er alligevel mange som har ferie i august og september også, og om det er normalt, eller om det hele bare er vendt på hovedet på grund af Covid-19, det skal jeg ikke kloge i, men det er sådan, at det nu er.

Artikel foto: Billede fra campingvognen

Det har været nogle gode uger/måneder på campingpladsen syntes jeg, men tiden går simpelthen for stærkt, og jeg har slet ikke nået alt det jeg gerne vil, som jeg også tidligere har nævnt, men nu ved jeg så at jeg ikke skal planlægge for meget til den kommende 2021 sæson. Måske skal man bare lade være med at planlægge noget som helst, og bare tage dagene som de kommer, for det er også langt sjovere, det har jeg da oplevet her i denne sommersæson 2020, hvor tingene er kommer til en.

Artikel foto: Kig udover Fårup Sø

Om det er den sidste bid af den Danske sommer vi har fået nu, det er altså svært at spå om, men mon ikke vi får et par dage mere med lidt sommervejr inden campingsæsonen slutter om 1,5 måneds tid (for nogle) mens andre stille og roligt er ved at pakke sammen og kører vognen hjem.

Vi krydser fingrene for lidt mere sommervejr…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close