Nyheder

Det bliver vintertid igen, uret skal en time tilbage 25-10-2020

Artikel foto: Campisten

Sommeren er for længst ovre i Danmark, og på søndag 25 oktober 2020, så mærker Danskerne det helt, for her skal uret stilles en time tilbage. Om sommeren når der kommer sommertid, så skal havemøblerne frem, og campingvognen på græs, og når der kommer vintertid, skal havemøblerne ind, og campingvognen pakkes sammen, og gøres klart til den kommende vinterperiode.

Som jeg mindes det, så var jeg faktisk slet ikke ud og skrabe noget sne, den seneste vinter, det gjorde vi i hvert fald ikke i Midtjylland, og det bliver godt nok spændende, hvad vejret har at byde på denne vinter, og om vi får hård frost og sne, eller om det bare bliver mildt med regn.

Uanset hvad så slipper vi ikke for vintertiden her i 2020, og her skal uret stilles en time tilbage, søndag 25 oktober 2020, klokken 03:00. Sommeren kommer så tilbage igen (officielt) søndag 28 marts 2021, så der er altså noget at glæde sig til, hvis man er træt af vinteren.

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close