Campingvogn & Fortelt

Det blev en kort weekend denne gang på campingpladsen

Artikel foto: Lille vogn i solen, med Fårup Sø i baggrunden

Varmen har godt nok været hård den seneste tid, og måske lidt for hård endda, hvis jeg skulle vælge, for jeg kan nemt nøjes med 25c og så gerne lidt luft. Men det er jo typisk at man brokker sig over varmen, nu den endelig er her, for når det er gråvejr og regner, så er man også utilfreds.

Denne weekend er det desværre ikke blevet til så meget camping, da arbejdet jo skal passes, og nogle gange så kan man bare ikke slippe væk i tide, så denne weekend, blev til nogle dejligt timer, denne søndag eftermiddag og aften 16 august 2020. Jeg kan se alle mine naboer har været her på pladsen, og nok var smuttet kort tid inden jeg ankom denne eftermiddag, og det kan jeg se, fordi de har slået græs ved deres pladser, men desværre så slog de ikke græsset her hos mig 🙂

Kan jo være at ledningen var for kort…!

Artikel foto: Græsset er slået hos naboerne

Der er ret stille på campingpladsen denne søndag, eller ment der er ikke pokkers mange campister sådan en dag, for støj er der, da bønderne er godt i gang med at tærske og presse halm, og det kan man da kun glæde sig over, for de har jo haft et perfekt vejr til at få høsten i hus.

Der er nogle dage tilbage med det gode og ret så varme sommervejr, og det må jeg så nyde, men jeg må da erkende at jeg glæder mig lidt til at varmen “knækker” lidt, og der er mulighed for regn og måske endda også lidt tordenvejr, så vi kan få renset luften lidt.

Jeg har dog hørt at varmen vender tilbage igen, efter nogle køligere dage, men om det nu også holder, ja det får vi jo at se om en god uges tid. Tiden flyver bare afsted, og nu er der under en måned til denne sæson afsluttes, helt præcist 13 september, så alle de mulige stunder skal nydes.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close