Camping & Fiskeri

Desinficering af fiskegrej hos Skyggehale Put and Take

Artikel foto: Desinficering af fiskegrej

Skyggehale meddeler nu til deres kunder, at de skal desinficere alt sit fiskegrej, inden man starter.

Sent onsdag aften 14. juli 2021, sad jeg lige og gennemgik både hjemmeside, og Facebookside til Skyggehale Put and Take, for at se om der var blevet fanget nogle fisk, om det var for varmt at fiske, eller om der var nyt i dette område omkring fiskesygdommen IHN-Virus.

Der var ikke noget at se på nogle af siderne, så derfor pakkede jeg grejet, og smuttede af tidligt i morges, og så mødte dette syn mig, ved parkeringspladsen. Skyggehale Put and Take forlanger nu at man desinficerer sit fiskegrej, og lader det ligge i 15 minutter, inden man starter med at fiske. Lige præcis denne information, ville jeg gerne have læst, inden jeg tog afsted, bare for oplysningens skyld, og ikke “skjult” og som en overraskelse, når man ankommer til fiskesøen.

Artikel foto: Desinficering af fiskegrej

Se også: FAQ om restriktioner i forbindelse med IHN-Virus

Artikel foto: Desinficering af fiskegrej

Vi skal alle gøre en indsats for at bekæmpe IHN-Virus, men at pakke informationen ind, for ikke at miste kunder, det syntes jeg ikke er i orden. Jo mere information og åbne kort, jo bedre.

Fødevarestyrelsen fortæller også i deres IHN-Virus FAQ at man skal købe et middel mod dette, og her kan man blandt andet bruge Virkon S desinfektion, man også kan købe online.

Det vil vi med garanti se meget mere af, den kommende tid, mange steder i Danmark, med mindre de altså lukker helt ned, indtil der er styr på det hele. Det håber jeg naturligvis ikke sker.


 

Back to top button
Campisten.com
Close