Campingvogn & Fortelt

Der var varmt og helt stille nede ved bredden af Fårup Sø

Artikel foto: Fårup Sø

Da jeg var færdig med at sysle, med græsset oppe ved campingvognen, så gjorde jeg hvad jeg normalt altid gør, nemlig smutter en tur ned til Fårup Sø, hvor jeg gerne sidder og slapper lidt af. Der er stadig gæster nede ved vandet, på de meget eftertragtede pladser, men hvis man går helt op i den ene ende, så kan man som regel finde tidspunkter, hvor man kan sidde helt alene.

Artikel foto: Fårup Sø (kig til venstre)
Artikel foto: Fårup Sø (kig til højre)

Der var som nævnt tidligere ret varmt denne onsdag 3 juni 2020, men nede ved søen, så kan man finde skyggepladser ved træerne, og det kan nu være rart. Der var ikke en eneste båd at se på søen, så gassen er nok gået lidt af på Gedde Fiskeriet i de her dage.

Det er dejligt afstressende og sidde ved søen og slappe lidt af, selvom jeg savnede ænderne der ellers normalt plasker rundt og smasker i vandkanten, men de havde det sikkert os varmt.

Bør helt bestemt opleves…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close