Campingvogn & Fortelt

Der var nogle vildt flotte skyer på himlen over Fårup Sø

Artikel foto: Aften over Fårup Sø med flotte skyer

Til dagligt i mit arbejde, der tager jeg rigtigt mange billeder, men det er 99% af tiden indendørs og de fleste gange med meget lys, så det var noget af en opgave jeg fik mig, da jeg besluttede mig for at knipse lidt aftenbilleder af de flotte skyer udover Fårup Sø.

Jeg er vel det man kan betegne som hobbyfotograf, men jeg har en god veninde der er ret dygtig til det, og hun gav mig lidt tips, men allerede nu kan jeg se, at jeg skal arbejde en del mere med det, da billederne er en smule grumsede i det, men er langt bedre end tidligere.

Artikel foto: Aften over Fårup Sø med flotte skyer
Artikel foto: Aften over Fårup Sø med flotte skyer
Artikel foto: Aften over Fårup Sø med flotte skyer

Man kan i det mindste få en fornemmelse af hvad man skal se, og de flotte skyer der var over Fårup Sø, onsdag aften 12 august 2020, dem måtte jeg altså have billeder af. Øvelse gør mester, og det her skal jeg bestemt arbejde videre med, for det er godt nok flot sådanne sommeraftener.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close