Campingvogn & Fortelt

Der kommer nogle hidsige byger forbi, lørdag 6 juni 2020

Artikel foto: Hidsige byger med storm og regn

Det er et underligt sommervejr her lørdag 6 juni 2020, hvor jeg sidder i campingvognen og hygger mig med en kop kaffe. Det ene øjeblik er der sol og dejligt vindstille, hvor man kan have forteltet åbent, men det skifter som et lyn fra den klare himmel, til regn og kraftig vind så forteltet står og hopper, og her er jeg meget glad for at jeg har sikret mit fortelt med ekstra stropper.

Bygerne er ret hidsige, men varer som regel kun en 5-10 minutter, så er de kommet forbi, men de kan nemt gøre skade på telte og vogne, som ikke er sikrede, men har dog ikke set noget til dette, her på Fårup Sø Camping ved Jelling, men der går da historier om at det er sket tidligere.

Artikel foto: Hidsige byger suser forbi

Så hvis man har planer om at skal ud og opleve lidt, så skal man tilpasse sig de mange byger, men det kan da også lade sig gøre, og så kan man jo bare klæde sig på efter vejret. Men det er lidt vildt at vejret er sådan her i starten af juni måned 2020, men sommeren vender heldigvis tilbage igen med masser af sol og op til 22 grader igen, den kommende uge 24.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close