Nyheder

Der er kommet rigtigt meget vand på Fårup Sø Camping 2020

Artikel foto: Bålpladsen ved vandet

På min tur rundt ved Jelling og ved Fårup Sø, så var jeg naturligvis også en tur omkring campingpladsen, Fårup Sø Camping, hvor der også er kommet meget vand. Vandet fra søen har helt naturligt også været højt ind ved campingpladsen, og på artikel foto kan man se at der har været meget vand ved bålpladsen også, og det står stadig højt i søen, selvom det har være længere oppe.

Pladserne står grønne og frodige, men der kommer blankt vand ved fodtøjet (støvlerne) da jeg traskede lidt rundt på selve pladsen, og man skulle nok tro at det var værst, nede ved søen, men det var faktisk det samme helt oppe på det højeste punkt også, hvilken igen fortæller der er kommet store mængder vand i området.

Det er første gange i de 17år som de nuværende ejere af campingpladsen, Fårup Sø Camping, har oplevet at der har været så meget vand i Fårup Sø, så det siger jo en del.

Artikel foto: Ved badeområdet i søen, på campingpladsen
Artikel foto: Ved Fårup Sø, på campingpladsen

Vandet er utrolig klart, også selvom de store mængder vand..

Artikel foto: Ved Fårup Sø på campingpladsen

Det som nok er mest kritisk ved Fårup Sø lige nu, er nogle af de mange hytter, som ligger lige ned til vandkanten, i enden af campingpladsen og videre langs søen, for her står vandet rigtigt højt, og ser ud til at have haft vand oppe omkring hytterne også, så det er knap så sjovt.

Fårup Sø Camping forventer stadig at åbne sæsonen 27 marts 2020, som planlagt, og der kan jo sket meget på de fem uger, der er til denne dag, men det kræver snart tørvejr og luft.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close