Nyheder

Der er kommet helt styr på Jelling Orm ved Fårup Sø

Artikel foto: Jelling Orm i Fårup Sø 2020

Lørdag eftermiddag var jeg en tur nede og gå ved Fårup Sø og her så jeg at Jelling Orm (træskibet) igen stod flot og stolt i vandet som den skulle, og det undrede mig lidt, at de så hurtigt havde fået styr på skibet, men det er der en rigtig god forklaring på, for alt var som det skulle være.

Det er jo et træskib, og sidste år “tørrede det ind” og dermed kan der komme vand ind, hvilket de altså har oplevet før, og den har faktisk være sunket tidligere. Derfor skulle den i vand, og tage vand ind, så træet kunne blive mættet, så den igen kunne holde vand, så alt var efter bogen, og så fik jeg også at vide at Jelling Orm rent faktisk har en pumpe ombord, så de kan holde vandet ude.

Derfor kan man så hurtigt se den stolt og flot i vandet ved Fårup Sø.

Ja man lærer jo hele livet igennem…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close