Campingvogn & Fortelt

Der er ikke noget værre end statisk elektricitet i vognen

Artikel foto: statisk elektricitet

Jeg har den seneste tid kæmpet lidt med statisk elektricitet i min campingvogn, endda også når jeg ikke har strømper på, og det undrer mig en lille smule. Det eneste jeg har gjort anderledes her i 2020 sæsonen er at få lidt flere måtter i forteltet, men om det kan gøre det, det ved jeg ikke helt. For det er også kun nogle gange af dette sker, og hvis der var en fejl med strømstikket udefra, så ville dette være der hele tiden, så det er blevet en lille opgave for mig, i denne sæson.

Den der evige frygt over at få stød (armen det hader jeg bare) for det kan ske i døren ind i selve campingvognen, at armen lige rammer og slask, så bliver man straffet med det samme 🙂 også den stålplade ved glaspladerne omkring gaskomfuret eller vasken, hvor jeg har min kaffemaskine, hvis ens mobil lige ligger der, så får man nogle gange også stød der, men det sidder bare fast i en.

Statisk elektricitet… noget af det værste jeg ved..

Hvis nu det bare var der hele tiden (øh nej) men jo, så kunne man jo fjerne ting (måtter ex) og på den måde finde frem til problemet, og kommer af med statisk elektricitet.

Ja det er åbenbart en af de mange glæder ved en campingvogn.

Jeg lover naturligvis at opdatere, når jeg får det løst, så du ikke skal opleve det samme.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close