Campingvogn & Fortelt

Der bliver heller ingen vintercamping til mig her i 2020

Artikel foto: Bettevogn

Når vi rammer 13 september 2020, så er sæsonen ovre for alle her på Fårup Sø Camping ved Jelling, og det er det også for mig her i 2020. Tilbage i 2019 hvor jeg havde planlagt vintercamping, og havde fået det i stand, fordi jeg gerne ville prøve det, blev jo desværre afbrudt midt i efterårsferien hvor der var nogle gastyve på togt, på tværs gennem hele Jylland, og det gik også udover os.

Jeg havde rullet mine gardiner ned i campingvognen, fordi jeg ikke viste bedre, men det betød så også at nogle havde haft en skruetrækker i døren, og splittede den af, så jeg skulle have den på værksted vinteren over. Denne oplevelse har jeg ikke lyst til to gange, så selvom jeg har lært at rulle mine gardiner op, så man kan se der IKKE er noget af værdi i vognen, også når man ikke er der, har altså betydet at min drøm om at prøve at campere om vinteren altså er udsat på ubestemt tid.

Artikel foto: Bettevogn

Ydermere så er mit arbejde også blevet en smule anderledes her i 2020 efter coronavirus covid-19 dukkede op, for til dagligt driver jeg et nyhedsmedie, hvor vi har haft meget arbejde “ude” på stederne, som så nu er rykket online, og dermed kommer der formentlig også mere arbejde henover vinteren, og det betyder jo en del flere arbejdstimer, hvor man ikke kan nyde det i campingvognen.

Dermed skal vinteren bruges til at sysle lidt om bette-vogn, så den kan blive klar til endnu en sæson her på Fårup Sø Camping, hvor jeg naturligvis har booket min fastligger-plads i hele næste sæson i 2021. Tiderne har jo ændret sig en del på det seneste, så nu må vi jo se hvad tiden bringer, men nu har jeg i hvert fald sikret mig pladsen indtil videre, og så må vi se hvad der sker i 2021.

Uanset hvad, så blogger jeg naturligvis videre om mine oplevelser, også henover vinteren, hvor jeg helt sikkert skal ud og fiske nogle timer, fra tid til anden, nu man ikke har vognen.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close