Campingvogn & Fortelt

Den stærke vind sørgede for at jeg kunne klippe græsset igen

Artikel foto: Græsset blev slået

Søndag 26 juli 2020 kom der rigtigt meget vand i Jylland igen, også på campingpladsen hvor vognen står, så det var noget usikkert om det hurtigt groende græs kunne blev klippet igen. Det bliver hurtigt langhåret, så tiden var atter inde til at få græsset slået, og det var heldigt at det blæste så meget, som det gjorde søndag eftermiddag, for ellers havde jeg ikke kunne kommer over græsset.

Søndag var også den sidste dag i den store industriferie (uge 31) men det kan kunne man slet ikke mærke på pladsen, for det summede med liv, og der var masser af gæster i både telte, campingvogne og ikke mindst i de mange hytter, som alle havde beboere.

Artikel foto: Græsset er studset..

Det er jo også lidt anderledes i Danmark her i 2020 grundet det pokkers Covid-19, men det er ikke noget man som sådan snakker om mere, man holder bare afstanden og spritter hænderne, så det kører helt som det skal. Nu skal det bare holdes sådan fremadrettet, så vi ikke skal igennem endnu en nedlukning, men så er Danmark heldigvis forberedt, hvis vi skulle komme dertil igen.

Som tidligere nævnt så flyver tiden bare afsted, og der er kun 1,5 måned tilbage af denne sæson, hvis man altså tager de fjorten dage med i september også, og det lyder det også til, at der er mange flere der gør her i 2020, og det havde jeg faktisk også forventet.

Vejret skifter desværre en anelse for meget i lille Danmark denne sommer, så det er snart ved at være sidste chance, hvis vi lige skal have en uge med masser af varme..


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close