Campingvogn & Fortelt

Den sidste sommeraften skal nydes, inden der kommer regn

Artikel foto: Skyerne kommer indover pladsen

Mandag 17 august 2020 er sidste dag med hedebølge, i hvert fald landsdækkende, og så kommer der noget af et vejrskifte, hvis man skal lytte på de mange vejr medier. Men der ser nu ud til at være noget om det, for denne mandag har været noget blæsende (fra Øst) og ud på eftermiddagen denne mandag, er der også begyndt at komme flere skyer til, som du kan se på de indsatte billeder.

Der er stadig godt varmt, men ikke nær så varmt som de mange dage der har være decideret hedebølge, men det er nogenlunde behageligt at opholde sig i forteltet, især med den gode frisk luft fra Øst. Den sidste sommerdag skal nydes i vognen, og ved siden af arbejdet, så har jeg fået fikset lidt småting med pløkker, snore osv, hvis der skulle komme nogle kraftige vinde i forbindelse med de regn og torden byger, som der varsles at der kan kommer, og måske endda skybrud.

Artikel foto: Skyerne kommer indover pladsen
Artikel foto: Skyerne kommer indover pladsen

Der er nu stadig et pænt vejr, og de mange skyer gør også himlen ekstra spændene at kigge på, for sådan en blå himmel, med sol, og så helt hvide skyer, er da specielt.

Artikel foto: Græsset er slået omkring fortelt og vogn

Denne mandag fik jeg også lige klippet græsset, nu mine naboer ikke kunne nå herhen med ledningen i weekenden, så nu står det hele tip top, denne sidste sommeraften på Fårup Sø Camping ved Jelling. Det bliver faktisk en smule spændende at se her på pladsen, om jorden kan tage vandet til sig, hvis der altså kommer meget, for jorden er ligesom beton, og pløkkerne er svære at få i jorden.

Jeg håber da at der kommer bare en lille smule sommer tilbage, inden sæsonen slutter helt i 2020, men det behøver altså ikke være på den anden side af 30 grader igen.

Nu får vi at se…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close