Campingvogn & Fortelt

Den der følelse, når man finder denne løsning på toilettet

Artikel foto: Toiletruller

Den der følelse, når man bare skal på toilet og skal bruge toiletpapir (cencureret) og så rammer et toilet med denne løsning af toiletpapir (artikel foto). Man får den fornemmelse at den der har opfundet dette, har lavet det i vrede, eller fordi man syntes det kunne være sjovt at være en “flue på væggen” når man sidder og bander og svovler over denne mærkelige løsning.

Man ser dem heldigvis ikke så mange steder, men de findes altså endnu i Danmark, og når næsten alt er optaget, og man skal i gang med at jagte det toilet med begge snipper toilet papir ude, så… To ruller hvor den ene er “ude af funktion” og den anden er som en lottoseddel, for man ved aldrig helt om den knækker og man aldrig får papiret ud af den toiletrulle holder på væggen.

Artikel foto: Toiletruller

Selvom man rammer toilettet, hvor de begge er ude, så er det simpelthen ikke ensbetydende med at man kan få det ud som man nu engang skal bruge, for igen er som lotto, for man skal sidde og trække papiret ud stille og roligt, for hvis man bare trækker til, så knækker det med garanti..

En af livets glæder ved camping, og store tanker en morgen, i starten af maj 2020…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close