Camping & Fiskeri

Dejlig morgentur til Tusaagaard Put and Take, lige indtil…

Artikel foto: Storfanger søen, Tusaagaard Put and Take

Lørdag morgen 14 november 2020, måtte jeg bare afsted med den nye spinnestang igen, for jeg har stadig den første Put and Take ørred til gode, med denne stang. Nu da fiskeriet pludseligt er blevet så populært igen, grundet Covid-19, så skulle jeg jo bare afsted meget tidligt, og være helt klar til at søen åbnede, så jeg var sikker på at få mig en plads, inden Danmark vågnede op.

Tusaagaard Put And Take skriver på deres hjemmeside, at deres søer har åbent fra solopgang, og til solnedgang, så derfor røg jeg afsted, til at kunne smide kuverten i kassen klokken 07:50, og dermed være klar til solen gik op og fiskeriet startede på slaget 07:58.

Da jeg ankom til storfanger søen, som jeg havde købt plads til (man kan køre helt om til dette område) så var der allerede en 6-8 lystfiskere, og endda en som var midt i en kamp med en stor ørred på en spinne-stang, hvilket undrede mig lidt, for der var jo ikke åbent endnu, og der stod heller ikke noget om nogle konkurrencer på hjemmesiden.

Artikel foto: Storfanger søen, Tusaagaard Put and Take
Artikel foto: Storfanger søen, Tusaagaard Put and Take

Fred være med det, for jeg kunne tøffe op i det fjerneste hjørne, og dermed havde god bredde på mit fiskeri, uden at skulle stå i vejen for nogle af de andre, og det samme mod mig. Det var en dejlig stille morgen, og 10 minutter efter fiskeriet var kommet i gang, så havde jeg det første tunge hug, men igen måtte jeg nøjes med at få pulsen helt op, uden at lande en fisk. Spætten kiggede forbi og hakkede løs på et træ, og det stod jeg og morede mig lidt over, inden jeg fiskede videre, og på samme tid, så piblede det bare til med lystfiskere til søen, og kort før klokken 09:00, der var der mindst 15 biler oppe ved søen.

Det var en super dejlig stille morgen, uden nogen vind, så man kunne se og høre alt, men omkring klokken 09:00, der brød helvede løs, for der opdagede jeg at Tusaagaard Put and Take er nabo til Herning Motorsport (HEMS), som er Uhrebanen, hvor der køres Moto-Cross, samt Speedway, og her startede de altså op med lørdags-træningen, der i dagens anledning var åbnet helt ekstraordinært, og så lige præcis den dag, hvor jeg troede at jeg var snu, og skulle ud og nyde stilheden.

Efter at have hørt på det i en times tid, så pakkede jeg sammen og smuttede hjem i stilheden, uden nogle fisk, men søndag 15 november, der venter en ny tur, for nu skal den stang altså indvies med en fisk. Men så længe man får rørt sig lidt, og får lidt frisk luft, så er det ikke helt galt.

Man skal altså ikke frygte en masse larm ved Tusaagaard Put And Take, i hvert fald ikke resten af 2020, for cross-banen, skulle vist være færdige for denne sæson.


 

Back to top button
Campisten.com
Close