Camping Tips

Dansk ferie ved badestrand uden krabber, er det muligt?

Artikel foto: Krabbe..

Mange danskere skal holde ferie i Danmark i 2021, men kan man ramme en Dansk badestrand, uden krabber?

Coronavirus Covid-19, ja du bliver lige mindet om det igen, for det er grunden til at rigtigt mange danskere, holder ferie herhjemme i lille Danmark, i 2021.

Det er blevet populært at tage til kendte, og mindre kendte områder i Danmark, enten i campingvogn, telt, sommerhus eller noget lidt smartere, nemlig dansk hotel ferie.

Men kan risikere at ramme en Dansk badestrand, uden krabber, selvom man har lovet de mindste, at man skal ud at fange krabber, og andet mystisk, og ja det kan man faktisk godt.

Artikel foto: Bornholm

Bornholm, er svaret på gåden, for vandet omkring Bornholm er brakvand (saltindholdet er lavt) og her lever der ikke krabber, eller nogle ser dem dog alligevel, selvom de ikke burde være der. Samtidigt er der mange andre fordele ved at der er brakvand, nemlig ingen brandmænd.

Der er mange andre spændende ting, som du kan opleve på Bornholm, og her gælder det bare om at slippe fantasien løs og søg på google, det er sjovere, end at få forklaret hvad man bør opleve.

Hvis du så vil prøve lykken med fiskestangen, så skal du ikke blive forskrækket hvis du fanger en Gedde, for det er nemlig muligt i brakvand, selvom de ellers normalt holder til i søvand.

God ferie…

Back to top button
Campisten.com
Close