Kultur & Oplevelser

Danmarks Golfmuseum kan opleves på Munkebjerg Hotel

Artikel foto: Golfmuseum, Munkebjerg Hotel

Har du nogensinde besøgt Danmarks Golfmuseum? Det kan du finde frem til ved Munkebjerg Hotel i Vejle.

Hvis man er glad for golf, så bør man opleve Danmarks eneste museum af sin art, og ene af bare to i Europa. Danmarks Golfmuseum kan man opleve på Munkebjerg Hotel i Vejle, som er en perle i sig selv, med en rigtig flot udsigt over vejle fjord, og med eget landbaseret kasino også.

Danmarks Golfmuseum ligger i kælderen hos Munkebjerg Hotel i Vejle, og mange kender faktisk slet ikke til dette unikke sted, hvor man blandt andet kan opleve perlen i deres store samling, som er et hollandsk golfhoved fra omkring 1500-tallet, eller starten af 1600-tallet.

Artikel foto: Munkebjerg Hotel

Museet fortæller golfsportens historie internationalt, som nationalt, og kan opleves på Munkebjerg Hotel, der har hjemme på adressen Munkebjergvej 125, 7100 Vejle. Danmarks Golfmuseum har åbent alle dage fra 09:00 til 19:00, og er bestemt et besøg værd. Munkebjerg Hotel tilbyder også Golfophold, og har specialaftaler med de omkringliggende golfbaner, hvor der i dette ophold som campisten linker til, er der inkluderet greenfee til Vejle Golf Club.

Back to top button
Campisten.com
Close