Camping Tips

Dåsemad, som aftensmad på 5 minutter i campingvognen

Artikel foto: Aftensmad på 5 minutter

Mange rynker på næsen, når man nævner dåsemad, men så slemt er det altså ikke. Det er nemt og hurtigt at lave en god og mættende omgang aftensmad på gasblusset i campingvognen, og det tager altså ikke meget mere end 5 minutter at lave. Man kan jo købe færdigretter på dåse, som bare skal åbnes, og efterfølgende varmes op, og så kan man jo lige toppe den med lidt ekstra.

Artikel foto: aftensmad på 5 minutter

Spaghetti Napoli på dåse, det er altså en klassiker til under 40kr, og så er der nemt til to personer. Man kan så vælge lige at toppe retten med en omgang revet ost, som jeg gjorde, og jeg skal da hilse at sige, at man bliver mæt, når man hakkede sig igennem hele portionen.

Der er som skrevet nemt mad til to vokse i sådan en dåse, og man går bestemt ikke sulten i seng. Der er mange forskellige varianter, så man skal bare kigge efter dem, hvor man handler.

Dåsemad.. Ja ikke et vildt aftensmåltid, men det er nemt og billigt, også i campingvognen.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close