Campingvogn & Fortelt

Coronavirussen begrænser campingsæsonen 2020

Artikel foto: Campingvejr

Jeg beklager den larmende tavshed her på Campisten.com, men der har været så rigeligt at se til i forbindelse med den kedelige Coronavirus Covid-19, der lige nu hærger i store dele af verden, og ikke mindst i Danmark. Jeg er stille og roligt kommet frem til den beslutning at jeg udsætter årets sæsonopstart, da jeg ikke vil løbe den risiko der er med camping, sammen med mange forskellige mennesker, uanset hvor spredt vi er på pladsen, og hvor ofte der rengøres på bad/toiletterne.

Det er en træls beslutning, især da jeg ufrivilligt missede vintersæsonen, og nu har en “kampklar” campingvogn stående, som jeg ellers rigtigt gerne ville afsted med.

Med med en nedlukning af Danmark her i starten af marts 2020 i indtil videre 14. dage, uden at vide om det bliver endnu længere, så finder jeg personligt denne beslutning, korrekt.

Vi ses på den anden side…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close