Put and Take søer

Christianshøj Put and Take, hyggelig midtjysk fiskesø

Artikel foto: Christianshøj Put and Take (29-1-2020)

En super hyggelig Put and Take, kan man finde i det Midtjyske hos Christianshøj Put and Take.

Tidligere skrev jeg om Skyggehale Put and Take der var gemt godt af vejen inde i skoven, i det Midtjyske. Dette er endnu en af slagsen, og endda ikke så pokkers langt væk fra Skyggehale, og det er nemlig Christianshøj Put and Take, som er en lækker 7.000m2 fiskesø midt inde i et skovområde. Når man ankommer til indkørslen så skal man ind af en 600 meter god grusvej, men som alle andre steder i Danmark for tiden, så er det lidt smattet, men jeg har bestemt set værre tilfælde rundt omkring.

Christianshøj Put and Take har en vanddybde på 1-3 meter, og indeholder en naturlig bestand af fiske, herunder ål, som også kan fanges. Fiskesøen har udsatte ørreder, og her er en stor bestand op til 8kg, og som mange ved, så er det en fisk som gerne vil fighte, inden den skal på land.

Artikel foto: Christianshøj Put and Take (29-1-2020)

Det er et lækkert naturområde ved Christianshøj, og her kan de medbragte børn også slippes fri på deres fine legeområde, hvor der er gynger og sandkasser osv, hvis tålmodigheden slipper op på fisketuren. Priserne er til at komme over, og ligner mange af landets andre søer.

Priserne i Christianshøj Put and Take – Pr stang:

  • 2 Timer – 100kr
  • 3 Timer – 120kr
  • 4 Timer – 140kr
  • 6 Timer – 180kr
  • 8 Timer – 220kr

(Søen kan naturligvis skifte priser, og det skal du selv holde øje med, ved ankomst)

Her finder du Christianshøj Put and Take

Artikel foto: Christianshøj Put and Take

Adressen: Gilbakkevej 15, 8620 Kjellerup


 

Back to top button
Campisten.com
Close