Nyheder

Campisten ønsker alle et rigtigt godt, og lykkebringende 2020

Artikel foto: Nytår 2019/2020

Så kom vi også til enden af 2019, og er på vej ind mod 2020, hvor der forhåbentlig kommer mange flere underholdende og sjove campingferier.

Rigtigt mange Danskere har faktisk valgt at tilbringe deres nytårsaften i campingvognen, og det håbede jeg da også lidt på, men det blev jo af gode grunde ikke til noget her i min første sæson, 2019.

Men heldigvis (og lidt skræmmende) så går tiden jo hurtigt, og inden vi får set os om, så starter der jo en ny campingsæson i Danmark, hvor pladserne åbner igen, og så kan vi jo komme ud og få sat forteltet op, og nyde en masse hyggelige stunder, med en masse ligesindede.

Jeg ønsker alle et rigtigt godt nytår, vi ses igen i 2020.

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close