Campingvogn & Fortelt

Campingvognen er tømt, nu mangler vinterrengøringen

Artikel foto: Campingvognen er tømt og støvsuget

Jeg fik pakket fortelt og campingvogn ned på Fårup Sø Camping 13 september og kørt den hjem på bopælen i Midtjylland, hvor den naturligvis skulle tømmes, og gøres ren, så den er helt klar til vinteren, eller hvad vi nu får her i Danmark. Nu er campingvognen blev helt tømt, og jeg har haft en støvsuger rundt i alle krogene, bare lige for at fange de sidste edderkopper der gemmer sig, samt en del støv som man nok kan fornemme på artikel foto herover, så kommer der jo lidt af dette.

Artikel foto: Campingvognen er tømt og støvsuget
Artikel foto: Campingvognen er tømt og støvsuget
Artikel foto: Campingvognen er tømt og støvsuget
Artikel foto: Campingvognen er tømt og støvsuget

Det er lidt sjovt, at man bliver overrasket hvert eneste år (i hvert fald de 2år jeg har camperet) hvor meget man egentlig får samlet sammen, specielt i sådan en lille campingvogn jeg har. Men man må simpelthen ikke gå ned på udstyr, ja sådan føler jeg det, men man får jo langt fra brugt alt sammen gennem en sæson, men det er altså træls at mangle, hvis man nu får en god ide, lige pludselig.

Nu skal campingvognen have en våd klud over det hele, og så skal campingvognen vaskes, og så er den klar til den kommende vinter, og kan tages i brud til sommeren 2021. Rigtigt mange bruger vinteropbevaring, men det slipper jeg altså for, da vognen nemt kan være ude derhjemme.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close