Campingvogn & Fortelt

Campingvognen er på plads, og alt er pakket ud til en ny sæson

Artikel foto: Campingvognen er på plads, og teltet sat op

Det lykkedes at få sat campingvognen på plads, og få sat forteltet op, på den dejlige plads, helt oppe på toppen af Fårup Sø Camping ved Jelling. Der er som altid nogle tilpasninger, og lidt ting man ikke helt er tilfreds med, men igen det er jo bare hyggeligt, og det gør ikke så meget at nogle ting er lidt skæve, eller sådan har jeg det i hvert fald. Det var den helt perfekte dag at få sat det hele op, selvom man nok skal passe en lille smule på, for selvom solen er der, og det er lidt varmt, så snyder det lidt.

Jeg har rodet med lidt læhegn igen her i 2020, for det havde jeg bestemt ikke succes med i 2019 sæsonen, og det skal jeg altså have fundet en eller anden løsning på. Nu er min vogn og fortelt jo heller ikke engang halv så stor, som pladsens mange andre gæster, så jeg kan godt “fylde” lidt ekstra.

Artikel foto: Forteltet set fra min indgang

Tingene er også pakket ud og kommet på plads i forteltet, og her har jeg lidt mindre med her i 2020, da jeg syntes at det fyldte lidt for meget sidst, og så er det jo også rart at man kan komme rundt i det fortrinsvise lille fortelt, uden at man skal rende ind i ting, eller flytte rundt. Man lærer jo hele tiden, og det er her man opbygger sin egen personlige erfaring, som er nyttig i længden.

Artikel foto: Forteltet set fra indgangen

Da det hele var pakket ud, så skulle jeg have mig en kort lur, men som normalt, så sov man rigtigt godt i den dejlige stilhed, så det blev til et par timer. Det var derfor jeg lige handlede i Netto, inden jeg smed mig, da jeg havde en ide om at det nemt kunne gå denne vej, og så var den nemme aftensmad jo også klar (artikel foto) til når man vågnede igen.

Artikel foto: Solen er på vej ned..

Dette er min udsigt hver dag her på Fårup Sø Camping, og her kan du se at solen er på vej ned. Det kan man altså ikke få nok af, og jeg glæder mig til at se det, både om morgenen, og om aftenen, hver eneste dag. Nu skal der slappes lidt af, og gøres klar til en ny arbejdsdag i morgen, og mon ikke jeg lige skal have en lille aftens tur ved søen, inden man hopper i køjen og får sig lidt (mere) søvn.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close