Nyheder

Camping Specialisten viser dig seneste nyheder på youtube

Camping-Specialisten, Funder ved Silkeborg, 14-6-2020

Camping-Specialisten der flyttede fra Lind ved Herning og til deres helt nye sted i Funder ved Silkeborg, er kommet rigtigt godt efter det hele, den seneste tid. Ikke nok med at de har fået en ny butik, udstilling, værksted, og mulighed for at have campingvogne til vinteropbevaring, så har de også fået lavet sig en youtubekanal, hvor de præsenterer mange nye ting, som de også sælger.

Artikel foto: Screenshot camping-specialisten, youtube

Her kan man virkelig sidde og drømme om de lækre campingvogne, eller mange andre spændende ting, som de kan tilbyde en i butikken ved Funder, og hvis de ikke har det hjemme, så kan de helt sikkert få mange af tingene hjem, indenfor en overskuelig fremtid.

Du finder kanalen Her


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close