Camping Tips

Camping-Specialisten i Funder ved Silkeborg er åben for kunder

Artikel foto: Camping-Specialisten

Den nye og store Camping-Specialisten ved Funder er bygget færdig, og er nu åben for kunder.

Tilbage i oktober måned 2019 skrev campisten.com første gang om Camping-Specialisten der var ved at bygge nyt i Funder ved Silkeborg. Nu er de mere eller mindre færdige og har haft åbent hus, med mere end 4500 gæster fordelt over de to dage lørdag og søndag, 18 & 19 januar 2020.

Det er blevet rigtigt flot, og stort, med eget værksted, vaskehal, salgsafdeling i to plan, så der mangler bestemt ikke noget her. Og dog, de mangler lige at få deres værksted på plads, så de kan åbne op for dette, men her er de allerede godt i gang, og mon ikke de snart er klar her også.

Nu var det ikke årets pæneste dag jeg lige kom forbi med mit kamera, så det ser lidt smattet ud på grundende rundt omkring, men sommeren nærmer sig jo også igen, og så vil der naturligvis komme mere grønt rundt omkring. Jeg har lavet en aftale med Camping-Specialisten i Funder, hvor jeg skal ind og høre langt mere om deres nye forretning, og ikke mindst tage en masse billeder indefra, så du kan komme med på en rundtur i dette nye og meget store camping mekka.

Artikel foto: Camping-Specialisten
Artikel foto: Camping-Specialisten

Når man kigger på billedet herover, så har de udover den store plads udenom, kontor i det grå af bygningen, og så eller masser af værkstedsplads, og den sidste port er en vaskehal.

Der er virkelig luksus, det som Camping-Specialisten har fået bygget op.


 

Back to top button
Campisten.com
Close