Nyheder

Camping-Specialisten har åbent hus, flyttesalg op til 50%

Artikel foto: Kort over Herning

Jeg købte min campingvogn hos Camping-specialisten i Lind ved Herning, og derfor ved jeg også at de den kommende weekend, lørdag 26 oktober og søndag 27 oktober 2019, har et stort flyttesalg. Sagen er den, at de er ved at bygge en kæmpe stor bygning ved Funder i Silkeborg, og her skal de altså snart flytte til, og så skal der jo helt naturligt ryddes op rundt omkring i butikken.

Camping-Specialisten skriver på deres hjemmeside at man kan spare helt op til 50% på udvalgte varer og så kan de også præsentere dig for Weinsberg Autocampere, som de har fået salget af. Ikke noget jeg er den helt store fan af, men nogle vil jo gerne have sådanne ting.

Åbent Hus 2019:

26-10-2019, klokken 11:00 til 16:00

27-10-2019, klokken 11:00 til 16:00

Du kan se alle deres tilbud, og hele programmet på deres hjemmeside Her


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close