Campingvogn & Fortelt

Camping parasoller og parasolfødder er en videnskab

Artikel foto: Parasol

En af de ting jeg også skulle have, sammen med mit udendørs “kit”, så man ikke kun sad i vognen eller i forteltet, var en camping parasol med tilhørende parasolfod, for selvom jeg er glad for sol og varme, så vil jeg også have have skygge at sidde i, så man ikke sidder direkte i solen. Men hvad skal man nu vælge, for der er godt nok mange forskellige størrelser og muligheder.

Artikel foto: Parasolfod

Jeg valgte en Park Parasol, og den var jeg faktisk ret glad for henover sommeren, lige indtil vinden fik fat i den og knækkede røret. Foden var god tung, så den flyttede sig ikke, og selve parasol hovedet, som man kan se på artikel foto, er ret solidt, men selve røret er nogen tyndt skidt.

Artikel foto: Knækket/skadet parasol rør

Man kan låse røret så den ikke flyver (fandt jeg ud af, da den stak af) men to uger senere var den låst fast, og så bøjede den sig bare indover bordet, og rører var ødelagt.

Så nu skal jeg have et nyt rør inden den nye 2020 sæson, men jeg er i tvivl om det skal være et magen til, og jeg så ikke skal låse det, så den reelt kan flyve væk, men så knækker røret jo ikke. Men måske man kan få et tykkere og mere stabilt rør, der også kan låses fast, så den hverken knækker eller flyver væk. Det er en af de ting skal ud og undersøge nærmere, og jeg opdaterer naturligvis her på Campisten, hvilken løsning jeg kommer frem til, og om løsningen nu også er holdbar.

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close