Camping Tips

Camping Læsejl er mere bøvlet end brugbart om sommeren

Artikel foto: Læsejl, sommeren 2019

Læsejl syntes jeg er mere bøvlet end brugbart, når det er sat op, for det er mere eller mindre træls.

Nu var alt nyt for mig i sommeren 2019, og jeg har igennem mange år, set at mange campister havde et læsejl sat op, og jeg syntes egentligt det også så smart ud. Men jeg skulle gå hen og blive meget klogere, for dette køb, var noget af det mindst brugbare jeg nogensinde har oplevet.

Det var super let at sætte op, og med “huller” i nettet, så skulle vinden jo kunne suse igennem. Jeg blev klogere, for der hvor jeg havde min plads i sommeren 2019, der var meget luft (dejligt) men ikke med sådan et læsejl. Vinden tog fat i det, og pressede det til sit yderste, og ikke nok med det, så fangede læsejlet alle fluerne som var lige i området (pakket med fluer) og det var ikke så lækkert.

Artikel foto: Læsejl, sommeren 2019

Næste problem var stropperne der skulle bruges for at holde det hele på plads, dem havde jeg ikke tænkt over at de også skulle være inde i det område, hvor stole, borde og ikke mindst grillen skulle være, og her indså jeg ret hurtigt, at der skulle bruges super meget plads ved siden af forteltet, hvis dette skulle blive en succes.

Til sidst fjernede jeg stropperne “inde” hvor jeg sad, og det var noget skidt.

Nu er min campingvogn og fortelt jo kun næsten kvart størrelse af mange andre, men alligevel så virkede det voldsomt, og unødvendigt. Kort efter industriferien fik jeg nok af alle de døde fluer, og hev det hele ned, og smed det ud. 500kr lige ud i skraldespanden, så tænk dig om inden du gør ligesom mig og laver sådan et panik køb, for det er slet ikke nødvendigt.

Så jeg kan ikke anbefale man køber et læsejl, selvom det ser smart ud, og man “viser” hvor man bor, for det kommer gerne af sig selv, når man først er på plads.

Back to top button
Campisten.com
Close