Nyheder

Camping kan nemt gå hen og blive et stort ferie hit i 2020

Artikel foto: View over Fårup Sø Camping

Allerede nu her sidst i maj måned, frem mod pinsen 2020 er der mange campingpladser i Danmark, der meddeler at de er tæt på udsolgt, eller kan fornemme at det vil komme, grundet mange forespørgelser. Jeg har længe haft en fornemmelse af at Camping vil boome her igen i 2020, og grunden er jo helt klart at Danskerne ikke kan komme ud at rejse på sammen måde, som inden Covid-19. Det er da fedt at der kommer flere Campister til i Danmark, for der er masser af campingpladser at nyde livet på. Flere forhandlere fortæller også at der sælges ret godt med både camping-busser og campingvogne, både nye og gamle, så det tegner lyst for de Danske pladser.

Kristi Himmelfartsdag gik også hen og blev en succes for mange af landets campingpladser, i hvert fald dem som jeg har hørt om i Jylland, og mon ikke også Pinsen kan gå hen og blive et stort ferie hit, især nu der meldes om flere dage i træk med sol, og op til 20 grader.

Det bliver spændende at se den kommende tid, i takt med at mere og mere åbnes.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close