Kultur & Oplevelser

Børkop Vandmølle ER Danmarks Smukkeste 2019

Artikel foto: Børkop Vandmølle

Børkop Vandmølle ved Vejle vandt den fornemme pris “Danmarks Smukkeste Vandmølle” og kan dermed høste masser af roser fra de mange Danskere som har stemt på netop denne mølle.

Afstemningen blev vundet med 19% og dermed kunne Vandmøllen fra 1830 tage titlen foran de 16 andre møller, der var med i denne konkurrence.

Artikel foto: Kort fra Jelling til Børkop

Så hvis man er på udkig efter noget at lave i Jelling eller omegn, så vil det være oplagt at pakke bilen, og køre denne tur på 24km (omkring 30 minutter) og få denne oplevelse med.

Børkop Mølle ejes i dag af Munkebjerg Hotel, der driver restaurant i de gamle bygninger.

Alt i alt et besøg værd.

Tillykke med prisen.


Her finder du frem til Børkop Vandmølle (klik på det indsatte link)

 


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close