Campingvogn & Fortelt

Bør man tage menneskets bedste ven, med på camping?

Artikel foto: Vovhund

Hunden der betegnes som menneskets bedste ven, og som rigtigt mange mennesker i hele verdenen, nyder mange gode timer med. Jeg har selv haft hund igennem 15år, og det var uden tvivl min bedste ven, men jeg kunne aldrig drømme om at tage den med mig på camping.

Jeg kan så fornemme at der er rigtigt mange andre, der har en helt anden opfattelse omkring dette, for der er godt nok mange der har en eller flere hunde med sig på campingpladsen, men der er også meget natur heromkring. Men men men… Hundene gør meget, og rigtigt mange af dem, kan slet ikke tåle synet af andre hunde, så hvornår går grænsen til at de skal med på camping?

Jeg kan leve med at børnene “larmer” på campingpladsen, for børn skal jo larme 🙂 men de mange gøende hunde, syntes jeg er en smule irriterende, men det er jo ikke mig der bestemmer campingpladsens regler, og jeg vil heller ikke gøre mig til campingpladsens politimand og bede dem holde bedre styr på deres hunde.

Der er ikke noget værre end nogle der er klogere end andre, og sådan er jeg heller ikke, men igen så skal man jo også tænke på hunden, der udsættes for en masse stress på pladsen.

Hvor går grænsen.. Jeg ved det ikke, men jeg ville vælge anderledes..


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close