Nyheder

Bøllingsø Camping, finder du midt i den Jyske natur

Artikel foto: Kort over Bøllingsø Camping 2020

Bøllingsø Camping finder man vest for Silkeborg, tæt på hovedvej A13 ved Engesvang, og alligevel er denne campingplads gemt godt af vejen, midt i den Jyske natur. Selvom det på kortet kan se ud som at pladsen er tæt på den store vej, så er det slet ikke noget som man ligger mærke til, for campingpladsen der er en af de mindre af slagsen, er godt pakket ind i skov og natur.

Campingpladsen der åbnede i 1963 hed dengang for Klosterlund Camping, men nu hedder den Bøllingsø Camping, og passer jo helt godt til deres mere kendte nabo, nemlig selve Bølling Sø, som er kommet på det Danske landkort. Det var her i området at Ellingpigen, Tollundmanden og nogle ravfigurer blev fundet, og nu er søen atter tilbage (eller noget af den)

Bøllingsø Camping vender tilbage i april måned 2020, så her har man mulighed for at campere, og nyde noget af den unikke Danske natur og ikke mindst historien. Denne Campingplads har også hærvejen i sin “baghave” og her kommer der rigtigt mange gæster forbi, men ikke kun for at overnatte, men for at få sig et velfortjent hvil, og lave nogle mindre indkøb, som Bøllingsø Camping giver dem muligheden for i deres kiosk. Bøllingsø Camping er en af Danmarks mindre pladser, men med masser af aktiviteter, også for børnene.

Denne hyggelige lille Campingplads vest for Silkeborg giver dig naturligvis også mulighed for Fiskeri, og her er der rigtigt mange muligheder i området. Hvis man er til Put and Take fiskeri, og har mulighed for at køre en tur, så kan man tage omkring Skyggehale eller Ørnsø Fiskesø eller man kan krydse vejen og gå en tur ned til Bølling Sø, hvor der er rigtigt godt Gedde Fiskeri.

Du kan se de mange aktiviteter hos Bøllingsø Camping på siden Her


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close