Naturoplevelser

Bølling Sø byder på spændende fiskeri og masser af natur

Artikel foto: Bølling Sø

Hvis man er på camping i Midtjylland, og er glad for naturen, eller gerne vil ud at fiske, så kan den store genoprettede Bølling Sø være et godt bud, blandt mange.

Som mange er bekendte med, så er der rigtigt meget fiskevand i Midtjylland, og især omkring Silkeborg, men dette er en speciel perle i samlingen.

Bølling Sø har gennem de seneste år fået opbygget en stor bestand af fisk, og her er ingen af fiskene blevet udsat, men er kommet dertil gennem de gamle kanaler, og fra Karup Å-systemet, der kan vandre op gennem Skygge Å og op i søen gennem stryget langs kragelundvej.

Artikel foto: Bølling Sø

Allerede for nogle år siden var Gedde bestanden ret god, og den er kun blevet bedre de senere år, og dem kan du fiske efter, udover aborre, skalle, brasen og ål, som der skulle være en del af. Det er nogle bestemte områder man må fiske i, men det kan du læse mere om ved tavlen, der er opsat ved broen, hvor der også er gode parkeringsmuligheder.

Artikel foto: Bølling Sø

Hvis man gerne vil ud at strække benene lidt, så er der også en 12km afmærket natursti rundt om Bølling Sø, hvor der også er nogle gamle jagthytter, hvor man kan sidde og nyde sin medbragte madpakke. Der er et super spændende område, og hvis man gerne vil bruge lidt mere tid i området, så kan man jo benytte sig af Bøllingsø Camping der ligger under en km fra søens parkeringsplads.


 

Back to top button
Campisten.com
Close